Rafale: Άμα θέλουμε μπορούμε – Πολλαπλάσια πιο γρήγορος ο ελληνικός ρυθμός εκπαίδευσης από τους Ινδούς


Rafale: Άμα θέλουμε μπορούμε – Πολλαπλάσια πιο γρήγορος ο ελληνικός ρυθμός εκπαίδευσης από τους Ινδούς



Rafale: Υπερδιπλάσιος είναι ο αριθμός των Ελλήνων που μετέβησαν στην Γαλλία για εκπαίδευση σε σχέση με τους Ινδούς.


Rafale: Ένας καθόλου αμελητέος αριθμός Ελλήνων μετέβησαν στην Γαλλία για εκπαίδευση πριν καν συμπληρωθεί μήνας από την υπογραφή της συμβάσεως.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Σάββας Δ. Βλάσσης στην ιστοσελίδα doureios.com η πρώτη ομάδα που ταξίδεψε τον Φεβρουάριο του 2021, απετελείτο από 4 ιπταμένους, 2 μηχανικούς και 10 τεχνικούς, δηλαδή υπερδιπλάσιος αριθμός εν σχέσει με την περίπτωση των Ινδών.

Καθώς από τον Ιούνιο βρίσκονται στην Γαλλία 4 επιπλέον ιπτάμενοι, αυτό σημαίνει ότι με την άφιξη του πρώτου σμήνους 6 Rafale στην Ελλάδα θα υπάρχουν τουλάχιστον 8 ιπτάμενοι διαθέσιμοι στον τύπο.





Από ‘κει και πέρα χωρίς να δοθεί δημοσιότητα, πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίο στο Κέντρο Πτητικών Δοκιμών της Dassault Aviation στο Istres της Γαλλίας η παράδοση του «402», του δευτέρου Rafale στην Πολεμική Αεροπορία.

Πρόκειται για διθέσιο Rafale D ενώ το τρίτο αεροσκάφος που ακολουθεί, είναι μονοθέσιο -Ε.

Πηγή: doureios.com

sportime
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά