ΠΟΜΕΝΣ: Ενημέρωση για τους συναδέλφους που τίθενται σε αναστολή εργασίας

 

 ΠΟΜΕΝΣ: Ενημέρωση για τους συναδέλφους που τίθενται σε αναστολή εργασίας.

 

Οι συνάδελφοι με το που θα παραλαμβάνουν την απόφαση αναστολής εργασίας, στο επιδοτήριο να τίθεται το κάτωθι κείμενο με την υπογραφή τους και να λαμβάνουν αντίγραφο του επιδοτηρίου. 

 

"Ο υπογράφων την παρούσα δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός για την αμφισβήτηση της πράξης αναστολής καθηκόντων ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων, την διεκδίκηση των νομίμων αποδοχών μου καθώς και του αντίστοιχου χρόνου υπηρεσίας, τόσο για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εκτέλεσα τα καθήκοντά μου από 1/9/2021 μέχρι την παραλαβή της παρούσας, όσο και για το μετά από αυτήν, λαμβανομένου υπόψη ότι, μεταξύ άλλων, με τις διατάξεις του άρθρ. 206 του ν. 4820/2021 αναστέλλονται τα καθήκοντα που σχετίζονται με τις δομές υγείας και όχι η ιδιότητα ή τα εν γένει καθήκοντά μου ως στρατιωτικού." 

 

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά