ΒΛΑΧΕΡΝΑ:ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

  Η συμμετοχή και η συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων στην πρόληψη των πυρκαγιών, έχει ήδη αρχίσει, με ιδιαίτερη έμφαση στο πεδίο της επιτήρησης στις περιοχές υψηλού κινδύνου σε όλη την επικράτεια, από αέρος με όλα τα διαθέσιμα πτητικά μέσα και στο έδαφος με τεταμένες και συνεχείς περιπολίες.

Στη Βλαχέρνα εμφανίστηκαν δυνάμεις του στρατού, για περιπολίες για την πρόληψη των πυρκαγιών. Με την συνεργασία του προέδρου της τοπικής κοινότητας. κινήθηκαν προς το Μοναστήρι της Παναγίας Ελεούσας (Κάστρο) και προς το Μοναστήρι της Καστανιάς!  Οι περιπολίες επιτήρησης θα είναι συνεχείς.


vlaxerna.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά