Πρόταση ΕΑΑΣ Σερρών για ενίσχυση πυροπληκτων με χρήματα απο τις εκδρομές

 




ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
ΕΑΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
Δευ 9/8/2021 10:16 π.μ.
Κύριε Πρόεδρε και λοιπά Μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ,
Παρακολουθώντας με θλίψη, όπως και όλος ο Ελληνικός λαός, τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, από τις συνεχιζόμενες καταστροφικές συνέπειες των πολλαπλών πυρκαγιών, που κατακαίνε την χώρα μας και εν όψει της προετοιμασίας για την "εκδρομή" των επετειακών εκδηλώσεων (Μνημόσυνο) στο Γράμμο -Βίτσι, τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου μας, γενόμενα αποδέκτες και αφουγκραζομενα τον προβληματισμο της συντριπτικης πλειοψηφιας των σεβαστων Μελών μας, σε έκτακτη Συνέλευση, αποφάσισαν και σας εισηγούνται τα κατωτέρω:
1. Να ακυρωθούν Πανελληνίως οι προγραμματισθείσες "εκδρομές" των Τοπικών Παραρτημάτων, για μαζική προσέλευση και συμμετοχή στις επετειακές εκδηλώσεις (Μνημόσυνο) Γράμμου-Βίτσι και να γίνει η καθιερωμένη απόδοση τιμών και μνήμης, από μικρή αντιπροσωπεία των Μελών του ΔΣ της ΕΑΑΣ και με συμμετοχή μόνον μελών των τοπικών Παραρτημάτων Ιωαννίνων και Καστοριάς.
2. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από αυτή την ακύρωση των εκδρομών, που θα καταβάλλονταν για την εκμίσθωση των λεωφορείων, να δοθούν προς ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπατριωτών μας.
3. Να γνωστοποιηθεί δια του τύπου και λοιπών ΜΜΕ αυτή η πρωτοβουλία μας, σαν μια μικρή συνεισφορά προς τους παθόντες συνανθρώπους μας ,αλλά και σαν ένδειξη μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης, αντί Μνημοσύνου, προς τους πεσόντες ήρωες (Αξιωματικούς και Οπλίτες ) στις νικηφόρες μάχες στο Γράμμο και Βίτσι
Για το ΤΣ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Σερρών
ΣΤΡΙΚΟΣ ΝΙΚ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ε.α-Προεδρος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά