Στις Καστανιές ο ΑΓΕΕΘΑ για τα εγκαίνια του νέου ΕΦ 1

 Του Ηλία Προύφα

Πλήρης ανακαίνιση για το Εθνικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Βόρειου Έβρου, το οποίο με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ανακαινίστηκε εκ βάθρων και είναι έτοιμο να δοθεί προς χρήση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το οποίο εξασφάλισε και τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες, τα εγκαίνια του Εθνικού Φυλακίου 1, το οποίο ανήκει στην 3η Ταξιαρχία της Καβύλης ”ΡΙΝΙΝΙ”, θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, από τον ίδιο τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος θα περιοδεύσει σε μονάδες και σχηματισμούς της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στα εγκαίνια προγραμματίζει να παραστεί και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης καθώς και ο Διοικητής του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Να θυμίσουμε ότι το ΕΦ1, είχε πρωτοστατήσει στα περυσινά γεγονότα του Έβρου, με την απόπειρα λαθροεισβολής από την πλευρά της Τουρκίας, όπου ο Έβρος δεν έπεσε, αλλά συνεχίζει να στέκει όρθιος, πλήρως στρατιωτικά ενισχυμένος!


Kranosgr - Στις Καστανιές ο ΑΓΕΕΘΑ για τα εγκαίνια του νέου ΕΦ 1. Αποκλειστικές φωτό
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά