Με self test συνεχίζουν οι ανεμβολίαστοι στρατιωτικοί να μετακινούνται για υπηρεσιακούς λόγους

 





Έρχονται αρκετές ερωτήσεις στα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  σχετικά με τις μετακινήσεις ανεμβολίαστων στρατιωτικών στα νησιά.


Αυτο που ισχύει είναι ότι αν μετακινούνται για διακοπές ισχύει ότι σε όλους του πολίτες.

Ωστόσο για αυτούς που μετακινούνται για υπηρεσιακούς λόγους συνεχίζονται με self test

Σήμερα το μόνο που βγήκε για εργαζόμενους γενικότερα είναι το εξής:



οι επιβάτες που μετακινούνται στις πορθμειακές γραμμές Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας, Πέραμα Μεγάριδος - Φανερωμένη Σαλαμίνας, Πόρος Γαλατάς, Πούντα - Ελαφόνησος Λακωνίας και Τρυπητή - Αμμουλιανή Χαλκιδικής, στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την ηπειρωτική χώρα προς την Εύβοια καθώς και στις πορθμειακές Κόστα - Σπέτσες, Μετόχι - Ύδρα και Μύτικας Αιτωλοκαρνανίας - Κάστος - Κάλαμος αποκλειστικά για τους μόνιμους κατοίκους των Σπετσών, της Ύδρας του Κάστου και του Καλάμου επίσης μπορούν να μετακινούνται με την διενέργεια self test 24 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.

Επίσης οι επιβάτες που μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών Περιφερειακών Ενοτήτων για λόγους εργασίας σε καθημερινή βάση, οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά