Στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα λειτουργεί μηχάνημα Seatrac



Στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα λειτουργεί μηχάνημα Seatrac προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα άτομα που έχουν ανάγκη. Υποστηρίζουμε την αδιάκοπη πρόσβαση των Α.Με.Α στην παραλία μας και σας παρακαλούμε να συμβάλλετε και εσείς, εποπτεύοντας εθελοντικά την ομαλή λειτουργία του.

-ενημερώνουμε τα Α.Με.Α και τους συνοδούς τους που δεν γνωρίζουν την λειτουργία του μηχανήματος.
-απομακρύνουμε από τις ράγες τα φύκια και τυχόν φερτά υλικά.
-ενημερώνουμε τα μικρά παιδιά, που το βλέπουν σαν παιχνίδι, πως είναι απαραίτητο για τους συνανθρώπους μας Α.Με.Α
-εποπτεύουμε την εγκατάσταση του μηχανήματος μεταφέροντας άμεσα κάθε πληροφορία για τυχόν πρόβλημα που προκύπτει στους αρμόδιους της Δκσης του ΚΑΑΥ.
Το Seatrac, ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο πάνω σε ράγες, είναι μία εξαιρετική λύση για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία και ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη θάλασσα. Αποτελούν ένα κίνητρο για τα άτομα με αναπηρία να επισκεφτούν παραλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό και ασφαλές καλοκαίρι.









Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά