Το Νατοικό σχολείο NSO METT φιλοξένησε η Ελλαδα

 





Από τις 12 έως τις 23 Ιουλίου 2021, ο NATO Rapid Deployable Corps-Greece (NRDC-GR) φιλοξένησε NATO School Oberammergau Mobile Education Training Team (NSO METT) που διεξήγαγε έναν Ολοκληρωμένο Επιχειρησιακό Σχεδιασμό Πορεία (COPC) στις εγκαταστάσεις του.
Η COPC είναι ένα από τα πιο απαιτητικά αλλά και κρίσιμα μαθήματα, καθώς στόχος της είναι να καταστήσει τους εκπαιδευόμενους ικανούς για προγραμματισμό σε Επιχειρησιακό επίπεδο και σύμφωνα με την τελευταία τεκμηρίωση του ΝΑΤΟ. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ σημαντική για το NRDC-GR σε αυτή την περίοδο λόγω του ρόλου του ως Multi-Corps Land Component Command (MC LCC), ο ′′ σύνδεσμος ′′ μεταξύ Tactical και Operational
47 Αξιωματικοί παρακολούθησαν και αποφοίτησαν επιτυχώς το μάθημα, όχι μόνο από NRDC-GR αλλά και από Πολυεθνικό Σώμα Βορειοανατολικά (MNC NE), NATO Rapid Deployable Corps Italy (NRDC - ITA) και το Ελληνικό Ανώτατο Κολλέγιο Πολέμου.
Την Παρασκευή 23 ο Διοικητής του NRDC-GR, Αντιστράτηγος (GRC A) Αναστάσιος ΣΠΑΝΟΣ, πανηγύρισε τον ΜΕΤΤ Senior Mentor, Υποστράτηγο (ESP A, ret.) Jaime INIGUEZ ANDRADE, η παρουσία του οποίου ήταν απαραίτητη για την επιτυχία της μάθημα καθώς οι μαθητές είχαν μια μοναδική ευκαιρία να κατανοήσουν την προοπτική ενός Διοικητή.
Κατά τη διάρκεια της πορείας εφαρμόστηκαν όλα τα αντίστοιχα πρωτόκολλα της πανδημίας του COVID-19 και ακολουθήθηκαν τα προστατευτικά μέτρα.









Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά