Χαμός με κρούσματα σε φρεγάτα στην Κρήτη- Εγκλωβισμενο το προσωπικόΌπως μας ενημέρωσαν σε φρεγάτα στην Κρήτη έχουν διαγνωστεί τουλάχιστον 20 θετικά κρούσματα και οι ανώτεροι δεν επιτρέπουν στην φρεγάτα να επιστρέψει στη βάση του. 

Ανάμεσα τους και εμβολιασμένοι που το περνούν ελαφρά.

Αυτό που συμβαίνει  είναι απαράδεκτο γιατί θα υπάρξει διασπορά και θα κολλήσουν όλοι οι υπόλοιποι και σαφώς όταν επιστρέψουν και οι οικογένειες όλων. 

Το να γίνεται κάθε 2 μέρες rapid test δεν είναι λύση!

Το ΓΕΝ θα πρέπει να  γυρίσει την φρεγάτα στην βάση της και τα άρρωστα στελέχη να νοσηλευτούν ή να παραμείνουν στο σπίτι τους και όχι μέσα σε ενα πλοιο στόλου!


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά