Νυχτερινή αποζημίωση-εξελίξεις .Στρατιωτικοί της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου προσφεύγουν στην δικαιοσύνη

 
      Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενημερώνει τα μέλη της ότι όπως ενημερωθήκαμε από τον δικηγόρο της Ομοσπονδίας μας Αλκιβιάδη Ευαγγελάτο κατατέθηκαν στην δικαιοσύνη οι προσφυγές 102 μελών μας -Στρατιωτικών που ζητούν την αναδρομική καταβολή της αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης , οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στις  181 προσφυγές από  συναδέλφους μέλη μας που έχουν ήδη προσφύγει το 2019  αυξάνοντας το συνολικό αριθμό  των προσφυγών μόνο από Στρατιωτικούς της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου στις 283 συνολικά .

         Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητεί επιτέλους την άμεση εφαρμογή της αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης η οποία αν και έχει νομοθετηθεί από το 2017, δεν έχει εφαρμοστεί από την προηγούμενη αλλά  και την τωρινή κυβέρνηση, αναγκάζοντας εκ νέου τους Στρατιωτικούς να προσφύγουν για άλλη μια φορά στην δικαιοσύνη.

 

           Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ !!

 

 

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

                         Παππάς Βασίλειος

                         Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

                              6974795605

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά