Προβλήματα και έντονη ανησυχία στο ΦΘ ΘΕΤΙΣ

 

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
TYPOGRAPHY


ΘΕΜΑ : Προβλήματα στο ΦΘ ΘΕΤΙΣ Α-307

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Μας μεταφέρθηκαν έντονα παράπονα και έκδηλη ανησυχία από μέλη του πληρώματος του ΦΘ ΘΕΤΙΣ, το οποίο ήδη αποπλέει από το ΝΣ, ότι στο υπόφραγμα του πλοίου η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, καθόσον το κλιματιστικό είναι εκτός λειτουργίας, η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 40 βαθμούς κελσίου ενώ το προσωπικό, μεταξύ των οποίων και άτομα με άσθμα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τον πλου.

Παρακαλούμε για τη διερεύνηση του θέματος και εφόσον η καταγγελία είναι αληθινή για την άμεση παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του προβλήματος.

ΠΟΕΣ 981/2021 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΘ ΘΕΤΙΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά