Έτοιμο το Στρατιωτικό Φυλάκιο Οθωνών, εγκαινιάζεται στις 3 Αυγούστου

 


Έτοιμο το Στρατιωτικό Φυλάκιο Οθωνών, εγκαινιάζεται στις 3 Αυγούστου

ΟΘΩΝΟΙ (Διαπόντια Νησιά). Παρουσία και στο δυτικότερο άκρο της Ελλάδας θα έχει εφεξής ο Στρατός Ξηράς, καθώς ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση φυλακίου.

Στόχος των επιτελών είναι οι Ενοπλες Δυνάμεις να έχουν πλέον ισχυρή παρουσία σε όλα τα νευραλγικά και στρατηγικά σημεία της επικράτειας.


Ήδη από τον Μάρτιο του 2018, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής είχε λάβει αιτήματα των κατοίκων των Οθωνών και της Ερείκουσας για δημιουργία ενός στρατιωτικού φυλακίου στους Οθωνούς και ενός παρατηρητήριου στην Ερείκουσα.

Το εν λόγω φυλάκιο είχε προγραμματιστιστεί από το 2020 και αναμενόταν να ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2021.

Πρόσφατα παραχωρήθηκε δημοτικό κτήριο στο ΓΕΣ για την εγκατάσταση του Φυλακίου και όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Οθωνών Μίμης Κατέχης, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, στις 9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του νέου Στρατιωτικού Επιτηρητικού Φυλακίου Οθωνών.

enimerosi
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά