Εγκαίνια Ξενώνων στο Στρδο «ΙΛΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΥΤΗ»- Παραδόθηκα 21 διαμερισματα

 


Την Τρίτη 27 Ιουλ 21, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια 2 συγκροτημάτων ξενώνων της Φρουράς Αθηνών στο Στρδο «ΙΛΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΥΤΗ».
Αναλυτικότερα παραδόθηκαν προς χρήση 21 διαμερίσματα ξενώνων, εκ των οποίων το ένα με δυνατότητα φιλοξενίας ΑΜεΑ, τα οποία προέκυψαν από την πλήρη ανακαίνιση παλαιοτέρων κτηριακών εγκαταστάσεων. Οι νέοι ξενώνες ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες οικιστικές απαιτήσεις και παρέχουν άριστες συνθήκες διαμονής για το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές του.
Στην τελετή εγκαινίων παρέστησαν επίσης ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ) Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») Αντιστράτηγος Λεωνίδας Κακαβάς και ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά