Παράδοση Υλικών (ΜΑΠ) από τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.) στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών

 


Παράδοση Υλικών (ΜΑΠ) από τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. 


Μετά από αίτημα δωρεάς του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.) και την αποδοχή από το ΓΕΣ με ΦΕΚ  Φ.894/64/833419/Σ.1808/02.11.2020 η οποία συνίσταται σε υλικά μέτρων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)
που υπογράφει ο υπουργός Άμυνας κ.Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου έγινε η παράδοση των υλικών από τον Πρόεδρο Εφ Τχη (ΠΖ-ΕΔ)
κ. Καρυώτη Γεώργιο και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) στο στρατόπεδο του Κ. ΣΕΕΜΑΝ και συγκεκριμένα στον Διοικητή της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών Ανχη κ. ΝΠ.
Ο Σ.Ε.Π. παρά την κρίση των τελευταίων χρόνων όπου έχει περιέλθει η χώρα μας ως ευαισθητοποιημένος Σύλλογος προσπαθεί με ότι δυνάμεις έχει να προσφέρει πάντα για το καλό του κοινωνικού συνόλου.
Ευχόμαστε στον κ. Διοικητή, να είναι υγιής και να έχει πάντα το ηθικό και το φρόνημα της μονάδος υψηλό, όσο για τα υλικά να υπάρχουν και να μην χρειασθούν ποτέ.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά