Με τη βοήθεια του Στρατού το mega εμβολιαστικό κέντρο

 Με τη βοήθεια του Στρατού το mega εμβολιαστικό κέντρο


Με τη βοήθεια του στρατού, όπως επανέλαβε την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, πρόκειται να λειτουργήσει το mega εμβολιαστικό κέντρο στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στο κτίριο του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας.

Η παραχώρηση του κτιρίου από τον ΕΟΔΥ ολοκληρώθηκε μετά από εισήγηση της Περιφέρειας Ηπείρου, τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης. «Εμείς εισηγηθήκαμε ένα «φάντασμα» στην οδό Καλπακίου, να αλλάξει, γιατί δε μας έπρεπε τέτοια αντιμετώπιση» τόνισε ο Περιφερειάρχης. Βρέθηκε η χρησιμότητα ως mega κέντρο εμβολιαστικό.

Στην ερώτηση πως θα λειτουργήσει, με τι προσωπικό, ο κ. Καχριμάνης σημείωσε πως «υπάρχει από το στρατό»…


pbnews

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά