ΠΟΜΕΝΣ - EUROMIL: Διάλογος για ένταξη στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας του Δημοσίου των στελεχών των ΕΔ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα,  πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης,  εποικοδομητική́ συζήτηση του Προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ και του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων, με τον Προέδρο του EUROMIL κ. Emmanuel Jacob για το Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας του Δημοσίου Τομέα και τις προοπτικές ένταξης των εν ενεργεία στρατιωτικών, ένα θέμα που είναι υψηλής προτεραιότητας για την Ομοσπονδία μας.

Ενδεικτικά́ η Γερμάνιά, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ιδιαιτέρα αποτελεσματικά́ συστήματα απορρόφησης του στρατιωτικού́ προσωπικού, τα οποία θα αναλυθούν σε επομένη συζήτηση με θεσμικούς φορείς ευρωπαϊκών οργανισμών και Ευρωπαίους εκπροσώπους στρατιωτικών.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας
Ασμχος (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά