ΛΑΕΔ| Είσοδος μόνο σε δικαιούχους με κανόνες

 Ενημερώνουμε τα αξιότιμα μέλη μας, στο πλαίσιο προστασίας από την μετάδοση του κορωνοϊού SARS COV-2 και με αντικειμενικό σκοπό τη μείωση της διασποράς της νόσου , ότι η βεράντα "Ελαία"  θα λειτουργήσει από 05 Μαΐου 2021.

Σε εφαρμογή των παραπάνω έχει καθορισθεί ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός μελών ανά αίθουσα παροχής υπηρεσιών και ανά Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών (μόνο κατόπιν ραντεβού).

Τα προσερχόμενα μέλη θα παραλαμβάνουν από τον Αξιωματικό Πύλης αριθμημένη κάρτα εισόδου, η οποία είναι ατομική και θα ισχύει αποκλειστικά για την αίθουσα ή το τμήμα που αναγράφει.

Η κάρτα θα παραδίδεται κατά την έξοδο από την ΛΑΕΔ.

Όταν θα είναι συμπληρωμένος ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός των εισερχομένων μελών, οι προσερχόμενοι θα αναμένουν εκτός κτηρίου της ΛΑΕΔ, τηρώντας με δική τους ευθύνη τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο στους δικαιούχους, όπως καθορίζονται από τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας της ΛΑΕΔ (ΦΕΚ 126/τΒ΄/18 Φεβ 98).

Οι  γενικοί  κανόνες  λειτουργίας  της  εστίασης  είναι  οι  παρακάτω:

  • Έναρξη λειτουργίας μόνο  σε  εξωτερικούς  χώρους.
  • Επιτρέπεται η παρουσία καθήμενων μόνο  πελατών.
  • Επιτρέπεται  μόνο  έξι  (6)  άτομα  ανά  τραπέζι.
  • Η  χρήση  μάσκας  είναι   υποχρεωτική από  το  προσωπικό  και  από  τους  πελάτες  κατά  τον  χρόνο αναμονής (ισχυρή σύσταση  για  τους  καθήμενους  πελάτες  στα  τραπεζοκαθίσματα ή στο   μπαρ) .
  • Οι  αποστάσεις  στα  τραπεζοκαθίσματα  είναι  σύμφωνα  με  τις  διατάξεις  όπως  καθορίζονται  από  τους αρμόδιους  φορείς  και  δεν επιτρέπεται  η  μετακίνηση  τους .

Το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

Α.  ΒΕΡΑΝΤΑ «ΕΛΑΙΑ»: ΑΠΟ  07:00  ΕΩΣ  22:45

                                                                                                                                                                                                                           Εκ  της  Διευθύνσεως

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά