Άνοιγμα Νυμφαίας : Με τη βοήθεια του ελληνικού στρατού ξεκίνησαν οι εργασίες στο συνοριακό σημείο

 Αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι απαραίτητες εργασίες για ν’ ανοίξει το συνοριακό σημείο που αποτελεί το “φιλί της ζωής” για τον τουρισμό στην περιοχή

Προχωρούν με εντατικό ρυθμό οι εργασίες με τη βοήθεια ανδρών και μηχανημάτων του στρατού, για το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού στη Νυμφαία Ροδόπης, μετά και την ενεργοποίηση και των Επιμελητηρίων που διέθεσαν ένα οικίσκο, χημικές τουαλέτες και γραφεία.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης, ενώ στο σημείο θα τοποθετηθούν σκίαστρα, θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης, θα γίνει διαγράμμιση και εγκατάσταση χημικών τουαλετών.

Όλα από τον Ελληνικό Στρατό, προκειμένου πολύ πιο γρήγορα να ολοκληρωθούν και να ανοίξει το συνοριακό σημείο που αποτελεί το “φιλί της ζωής” για τον τουρισμό στην περιοχή.

Στόχος όλων είναι να ανοίξει η Νυμφαία μέσα στις επόμενες μέρες

Πέρα όμως από αυτές τις πρόσκαιρες λύσεις παραμένει επιτακτικό το αίτημα των φορέων του τόπου για κατασκευή νέου κτιρίου για τελωνείο, με όλες τις απαραίτητες υποδομές, άξιο του αριθμού των διελεύσεων που αγγίζει τα δυο εκατομμύρια αυτοκίνητα ετησίως.

ertnews.gr

Άνοιγμα Νυμφαίας : Με τη βοήθεια του ελληνικού στρατού ξεκίνησαν οι εργασίες στο συνοριακό σημείο - XanthiPost

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά