Ντροπή για τη Χίο η ακύρωση της έπαρσης της μεγάλης σημαίας

Αυτοδιοίκηση

Στην ιστορική επέτειο των σφαγών της Χίου ξεσπούν τη κόντρα τους Δήμος και Περιφέρεια


Η κάκιστη σχέση, η έλλειψη επικοινωνίας και ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας αποτέλεσε την αιτία της ακύρωσης της έπαρσης της μεγάλης σημαίας που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου στον νότιο λιμενοβραχίονα, στο πλαίσιο της επετείου εορτασμού των 200 ετών.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η Περιφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε αναλυτικά:

"Σας ενημερώνουμε ότι η έπαρση και υποστολή της μεγάλης Ελληνικής Σημαίας στο νότιο λιμενοβραχίονα του κεντρικού λιμένα Χίου, που προβλεπόταν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις Σφαγές της Χίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της σημερινής αρνητικής προφορικής απάντησης από το Λιμενικό Ταμείο Χίου".

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα τέθηκε τελευταία στιγμή από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου στη σημερινή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής, ωστόσο δεν συζητήθηκε με αποτέλεσμα η παραχώρηση έγκρισης να "κολλήσει"... στα τυπικά, υποδηλώνοντας όμως το μέγεθος του υπόγειου πολέμου μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά