ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΟΕΔ) ΜΕ ΕΟΔ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ


 Με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν.Λάρισας συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ).

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το ΣΟΕΔ ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Ντιντιός και τα μέλη Ιωάννης Μαραμής και Παναγιώτης Κορδας και από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ο Πρόεδρος Ιωάννης Ξανθόπουλος,ο  Αντιπρόεδρος Ευστάθιος Βλαχοδήμος, η Γενική ΓραμματέαςΑσπασία Βαρσάμη και το μέλοςΜαγδαληνή-Ραφαέλα Ξανθοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν οι σκοποί των δύο συλλόγων και τα σημεία σύνδεσης ανάμεσα τους αλλά και οι τρόποι συνεργασίας στο μέλλον.

Συγκεκριμένα αναμένεται να υπάρχει συνεργασία μέσα από δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών για την ενίσχυση της κοινωνικής ευαισθησίας και του πνεύματος εθελοντικής προσφοράς.

Ενώ στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται να διοργανωθούν από κοινού προγράμματα, σε εκπαιδευτικό επίπεδο, προκειμένου τα μέλη του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων να λάβουν γνώσεις γύρω από τον τομέα των Πρώτων Βοηθειών.

Το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) θα συνεχίσει τις συναντήσεις με Συλλόγους και Σωματεία της Ελλάδος προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις γύρω από θέματα που απασχολούν τα μέλη των Οικογενειών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά