Επίσκεψη ενημέρωσης του ΣΟΕΔ στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

 




Τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος Μαγνησίας της ΕΛΕΠΑΠ  στο Βόλο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) Δημήτρης Κοντούρης και ο ταμίας Ιωάννης Τσακανίκας.

Οι εκπρόσωποι του ΣΟΕΔ συναντήθηκαν με την Αντιπρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ στη Μαγνησία κα Νικολία Παπαγεωργάκη-Χανδέλη  και την Υπεύθυνη του Παραρτήματος κα Σταυρούλα Ευαγγέλου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της δομής και για τα προγράμματα εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές και νευροαναπτυξιακές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη διαδικασία που ακολουθείτε προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει ένα παιδί προγράμματα που υλοποιούνται στο συγκεκριμένο παράρτημα όπως είναι φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες, λογοθεραπείες κτλ  καθώς και για το εάν και πώς τα παιδιά των στρατιωτικών μπορούν να  συμμετέχουν στα προγράμματα με την πλήρη κάλυψη από το ασφαλιστικό ταμείο του στρατού.

Τέλος και από τις δύο πλευρές  σημειώθηκε η ανάγκη συνεργασίας στο μέλλον καθώς η στήριξη στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο)

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΠΑΠ www.elepap.gr 

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά