Συνάντηση με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας πραγματοποίησε το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων

 Συνάντηση γνωριμίας με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ). Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του (ΣΟΕΔ) κ. Θωμάς Ντιντιός, ο Αν. Γραμματέας (ΣΟΕΔ) κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου(ΣΟΕΔ) κ. Ευάγγελος Καραθάνος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κα Ιωάννα Καραβάνα, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Όλγα Τσιούρβα, ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Γκούμας και το μέλος του Δ.Σ. κα Πηνελόπη Λιάκου.

Μπορεί να διανύουμε μια περίοδο πανδημίας και αυτή τη χρονική στιγμή τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στις επιπτώσεις του κορονοϊού στην υγεία μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ασθένειες που δυστυχώς δεν μας έχουν «εγκαταλείψει» και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν συνανθρώπους μας.

Ο καρκίνος αποτελεί σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τη δεύτερη κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η πρόληψη μπορεί να σώσει τη ζωή των ασθενών. Όπως είναι δυστυχώς αναμενόμενο ανάμεσα σε αυτούς τους συνανθρώπους μας που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου είναι και στρατιωτικοί καθώς παιδιά αυτών που παλεύουν όπως όλοι οι άλλοι με την αρρώστια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς αλλά  αναφέρθηκαν και χρήσιμες πληροφορίες για την επόμενη μέρα της διάγνωσης αλλά και για την πολύ σημαντική βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας στη ψυχολογική βοήθεια τόσο στους ασθενείς όσο και στις οικογένειες των στρατιωτικών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει μια συνεργασία των δύο πλευρών προς όφελος των μελών τους αλλά και του κάθε απλού πολίτη στο άμεσο μέλλον.

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά