Αλ. Στεφανής: Εχουν επιλυθεί τα προβλήματα μεταξύ ΦΣΘ και ΠΑ

 




Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Άρνηση των φαρμακείων της Θεσσαλονίκης να χορηγήσουν φάρμακα επί πιστώσει στους στρατιωτικούς της Πολεμικής Αεροπορίας», σας γνωρίζονται τα ακόλουθα:


 Όλα τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες, που υπήρξαν μεταξύ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ) και της Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν επιλυθεί και, από την 5η Νοεμβρίου 2020, οι συνταγές των ασφαλισμένων του ΓΕΑ εκτελούνται κανονικά επί πιστώσει. 

Μάλιστα, μέχρι σήμερα, υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον ΦΣΘ στην τήρηση της σύμβασης και στην αποστολή λογαριασμών με εκατοντάδες εκτελεσμένες και περαιωμένες συνταγές. Επίσης, δεν έχει υπάρξει προς τα θεσμικά υπηρεσιακά όργανα και φορείς του ΓΕΑ (ΓΕΑ/ΔΥΓ, ΑΤΑ/81, 350 ΠΚΒ) αναφορά οιουδήποτε προβλήματος ή  συγκεκριμένου περιστατικού με οποιοδήποτε τρόπο προφορικό ή γραπτό, από κάποιο φορέα ή φυσικό πρόσωπο, ενώ αντίστοιχη εικόνα έχει και ο ΦΣΘ. 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, αυτό θα αντιμετωπισθεί εν τη γενέσει του, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι ασφαλισμένοι της Πολεμικής Αεροπορίας


. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά