Βρέθηκε αντιαρματικό σε κάδο απορριμμάτων στο Μαρκόπουλο

 





Σε συναγερμό τέθηκε το μεσημέρι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τον εντοπισμό ενός εκτοξευτήρα αντιαρματικών ρουκετών τύπου ΜΙΛΑΝ. 


Σε αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, εντοπίστηκε τυχαία το μεσημέρι από υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου. Ήταν πεταμένος δίπλα από ένα κάδο ανακύκλωσης περίπου 200 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 

Το απίστευτο είναι ότι ο υπάλληλος σήκωσε το αντιαρματικό όπλο από το χερούλι και το έβαλε στο φορτηγό. Ώσπου κάπου στο Πόρτο Ράφτη, κάποιος άλλος κατάλαβε τι είναι, τον έβαλαν στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσαν την αστυνομία. 


Αποκλείστηκε ο χώρος, ενημερώθηκε αμέσως η αντιτρομοκρατική, ενώ κινητοποιήθηκε και το Πεντάγωνο καθώς θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος πως αυτό το όπλο, βγήκε από στρατόπεδο, ποιο είναι αυτό το στρατόπεδο. Ενώ επίσης θα ερευνηθεί εάν υπάρχει απώλεια ρουκετών από στρατιωτικές αποθήκες. 


star.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά