Λήμνος : Στο τρισάγιο του στρατιώτη στην 88η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων ο ΣτεφανήςΟ Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, μετέβη στη Λήμνο, στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των στρατιωτικών εκστρατευτικών σωμάτων Αυστραλών και Νεοζηλανδών (ANZAC – Australian & New Zealand Army Corps) που συμμετείχαν στην Εκστρατεία της Καλλίπολης κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.


Κατέθεσε στεφάνι κατά την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των πεσόντων στο Κοινοπολιτειακό Κοιμητήριο Μούδρου. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος Γ΄ και παρέστησαν επίσης ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Arthur Spyrou, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλαττάς – Λαμπρινός και ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Στην έδρα της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης (ΣΔΙ) συνάντησε τον νέο Διοικητή Ταξίαρχο Θεόδωρο Αθανασόπουλο και το προσωπικό.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 88η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (ΕΜΑ), όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του νεαρού Οπλίτη Θητείας που βρέθηκε νεκρός στον θάλαμό του, το προηγούμενο Σάββατο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά