Εκατό πολεμικά αεροσκάφη από 6 χώρες στην άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ»







Στο απόγειο της είναι η διεθνής πολυεθνική άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» στην οποία συμμετέχουν 100 μαχητικά αεροπλάνα από 6 χώρες και η οποία διεξάγεται σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών.


Στο πλέον ενεργό αεροδρόμιο της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, 100 μαχητικά από 6 χώρες βρίσκονται εκεί για να συμμετάσχουν στην πολυεθνική διακλαδική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, στο πλαίσιο της οποίας τα μαχητικά πετούν σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών, στέλνοντας έτσι ένα ισχυρό διπλωματικό και στρατιωτικό μήνυμα.

Η Τουρκία έχει ενοχληθεί από αυτήν την άσκηση με τον κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν, τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, να κάνει λόγο για προκλητικότητα από μέρους της Ελλάδας.




Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στην Ανδραβίδα θα βρεθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παρακολουθήσει την άσκηση.



Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες:φωτ. EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑφωτ. EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑφωτ. EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑφωτ. EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑφωτ. EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑφωτ. EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑφωτ. EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑ
Εντυπωσιακές εικόνες: Εκατό πολεμικά αεροσκάφη από 6 χώρες στην άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» (φωτ. & βίντεο) - larissanet.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά