Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον 40χρονο στρατιωτικό

Ο λόγος για τον Χρήστο Βάρσο από τη Σκάρφεια Φθιώτιδας, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά όλη τη Φθιώτιδα, που τον γνώριζε και τον αγαπούσε.

Ο Χρήστος πέρα από την στρατιωτική του ιδιότητα, είχε τελειώσει τη ΣΤΥΑ και υπηρετούσε στην Αεροπορία, είχε σπουδάσει και Θεολογία στο ΑΠΘ, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στη Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Ήταν κατηχητής σε πολλά σχολεία κατηχητικού, έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο της Μητρόπολης, αλλά ήταν και για πολλά χρόνια αρχηγός στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδας στο Καινούργιο.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά, αφού εκτός από την ευγένειά του και το ήθος του, ήταν άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού. Δεν σταματούσε να τρέχει και να προσφέρει όπου υπήρχε ανάγκη.


Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον 40χρονο στρατιωτικό - larissanet.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά