Προαγωγές ΑΣΣΥ τάξεως 1992. Δικαίωση ΠΟΜΕΝΣ με αποδείξεις.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. εκφράζει την ικανοποίησή της και συγχαίρει όλους τους συναδέλφους αποφοίτους ΑΣΣΥ,  καταταγέντες το έτος 1990 (Τάξεως 1992) όλων των κλάδων, καθώς ένα μεγάλο θέμα που τους απασχολούσε, αυτό της προαγωγής τους (εκκρεμούσε από το 2020) επιλύθηκε και επίσημα σήμερα με την έκδοση του προεδρικού διατάγματος και για τους συναδέλφους μας του Στρατού Ξηράς.

          Υπενθυμίζεται ότι η Αντιπροεδρία Διοικητικών Θεμάτων & Προσωπικού της ΠΟΜΕΝΣ με την Γραμματεία ΑΣΣΥ, με πλήθος εγγράφων, συναντήσεις με την πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και με τις τοποθετήσεις του Προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ στην Βουλή των Ελλήνων, είχαν αναδείξει την αδικία των συναδέλφων μας ΑΣΣΥ σειράς 1990 προτείνοντας την τροποποίηση διατάξεων σταδιοδρομικής φύσης με νομοθετική ρύθμιση, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στους πίνακες τακτικών κρίσεων για προαγωγή έτους 2020. 

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Με τον νόμο περί της θεσμικής μας εκπροσώπησης, η ανάδειξη των θεμάτων και η λύση τους σε συνεργασία με την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, είναι μονόδρομος και λέγεται ΠΟΜΕΝΣ.

          Με  πράξεις  και  αποδείξεις,  η  φωνή των  στελεχών όλων των προελεύσεων δυναμώνει μέρα με την ημέρα, διαπιστώνοντας ότι τα αιτήματα τους βρίσκουν λύση μέσα από την σοβαρότητα της Ομοσπονδίας μας και την αγαστή συνεργασία της με την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία. 

          Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μας  ΑΣΣΥ  να  εμπιστευτούν την Ομοσπονδία και να εγγραφούν σήμερα  στις  πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ,  μέσω  του  LINK  της  επίσημης  σελίδας της. https://pomens.gr/aitisi-eggrafis

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά