Επιβεβαιώνει ο Σταϊκούρας οτι δεν υπάρχει έγγραφο για ΕΜΘ

 

Ποιοι πήγαν να “αδειάσουν” τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, από το ΥΠΕΘΑ; Κάποιοι στο Χολαργό επιχείρησαν να εμφανίσουν τον υπουργό Οικονομικών τουλάχιστον ως μη ενημερωμένο για οικονομικό θέμα που αφορά στους ΕΜΘ.

Ο Χ. Σταϊκούρας που έχει “διαύλους” επικοινωνίας με στρατιωτικούς όταν του ετέθη το οικονομικό ζήτημα των ΕΜΘ, το έψαξε και απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο αίτημα από το ΥΠΕΘΑ.

 Όμως κάποιοι από το επιτελείο του ΥΕΘΑ εμφάνισαν έγγραφο του Νοεμβρίου, “αδειάζοντας” έτσι το υπουργείο Οικονομικών, που όμως δεν έμεινε άπραγο.

Μαθαίνουμε ότι υπήρξε επικοινωνία ΥΠΕΘΑ-Υπουργείου Οικονομικών σε υψηλό επίπεδο και μάλλον σε υψηλούς τόνους από την πλευρά του Σταϊκούρα, ο οποίος πράγματι δεν έχει λάβει στα χέρια του κανένα έγγραφο. Κατόπιν της επικοινωνίας αυτής , προέκυψε νεότερο έγγραφο που δικαιώνει τον Σταϊκούρα! 

Στο ΥΠΕΘΑ θα πάθουν ακόμη μεγάλες ζημιές με κάποιους που τριγυρνούν στους διαδρόμους. Κι όταν λέμε ζημιές εννοούμε και νομικές ζημιές…

πηγη

Ποιοι από το ΥΠΕΘΑ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να "αδειάσουν" τον Σταϊκούρα; - Militaire.gr

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά