ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Ενημέρωση για Μεταφορικό Ισοδύναμο - Ανανέωση Κάρτας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι  - Κάτοικοι νησιών με εφαρμογή του Μ.Ι. 

1. Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ενημερώνουμε κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.), τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στα νησιά για τα οποία έχει εφαρμογή το Μεταφορικό Ισοδύναμο, ότι θα πρέπει να προβούν σε ανανέωση – επικαιροποίηση της κάρτας τους, για το έτος 2021, προκειμένου να εξασφαλίσουν εκ νέου τη επιδότηση των μετακινήσεων – ταξιδιών τους (ακτοπλοϊκώς – αεροπορικώς).

2.  Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι μας θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:               

      ΒΗΜΑ 1ο : Μπαίνουμε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου   ( https://metaforikoisodynamo.gr/ ) και επιλέγουμε:  ‘’Είσοδος’’.

       Οδηγούμαστε αυτόματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και πληκτρολογούμε τα στοιχεία μας με τους κωδικούς του TAXISΝΕΤ και στην συνέχεια επιλέγουμε ‘’Εξουσιοδότηση’’.

      ΒΗΜΑ 2ο : Μεταφερόμαστε στην κεντρική σελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, όπου μας ζητείται να κάνουμε επικαιροποίησητης της κάρτας για το έτος 2021 πατώντας στο εικονίδιο  που αναγράφει: “Επικαιροποίηση της Ωφελούμενης Μονάδας”, και τέλος επιλέγουμε “Ενημέρωση Ωφελούμενης Μονάδας”.

(https://metaforikoisodynamo.gr/files/ManualEpivates.pdf)

3.  Τέλος σας επισημαίνουμε την προσοχή ότι, για τις υπηρεσιακές σας μετακινήσεις με Φύλλο Πορείας, ΔΕΝ πρέπει να γίνεται η χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου, έτσι ώστε να μπορείτε να αποζημιώνεστε από την υπηρεσία για το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου σας.

4. Για περαιτέρω διευκρινήσεις σας καλούμε να απευθύνεστε στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ της περιοχής που υπηρετείτε.    

5. Εισηγητής θέματος, Επχιας (ΠΖ), Αντωνόπουλος Νικόλαος τηλέφ. 6971601974.

6. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά