Έστησε σκηνές ο στρατός στο Ζάρκο Τρικάλων-80 μη κατοικήσιμα σπίτιαΣτις σκηνές θα περάσουν την αποψινή και τις επόμενες αρκετές νύχτες κάτοικοι του Ζάρκο Τρικάλων.

Το χωριό βρίσκεται στα όρια των ν. Τρικάλων και Λάρισας, ακριβώς πίσω από την Ελασσόνα και λίγα χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τουλάχιστον 80 σπίτια έχουν σοβαρά προβλήματα και τα περισσότερα εξ αυτών κρίνονται μη κατοικήσιμα. Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στο χωριό ο στρατός και έστησε σκηνές στο κέντρο του χωριού για να φιλοξενηθούν οι οικογένειες που δεν μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Το απόγευμα συνεκάλεσε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος έδωσε σαφείς κατευθύνσεις σε όλους για το πως θα πρέπει να κινηθούν συντεταγμένα για να δοθούν λύσεις όπου χρειάζεται, αλλά κυρίως για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες. Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται και σε άλλα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας όπως το Γριζάνο κυρίως, η Πηνειάδα αι το Διάσελλο.

πηγη:

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά