Έβρος: Αποδοκίμασαν τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη κάτοικοι της Ορεστιάδας [Βίντεο]


Έβρος

Με αποδοκιμασίες από εκατοντάδες κατοίκους της Ορεστιάδας έγινε δεκτός ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην περιοχή του Έβρου.

Ο υπουργός έφτασε αργά το μεσημέρι στο δημαρχείο Ορεστιάδας, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μαυρίδη και εκπροσώπους της "Επιτροπής Αγώνα" που τάσσεται κατά της επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής Ταυτοποίησης προσφύγων, μεταναστών, στην περιοχή Φυλάκιο.

Εκεί ωστόσο, εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, υποδέχτηκαν τον υπουργό με αποδοκιμασίες και φωνές διαμαρτυρόμενοι κατά της επέκτασης του ΚΥΤ στο Φυλάκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν "όχι στη νέα δομή" και συνθήματα όπως "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", ενώ αρκετές ήταν οι φορές που ακούστηκε ο Εθνικός Υμνος.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Μηταράκη και των συνεργατών του στο δημαρχείο Ορεστιάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πέταξαν αντικείμενα προς τον υπουργό, όπως μπουκάλια και αυγά.

00:00
00:01

Πηγή βίντεο: evros-news.gr

thetoc

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά