«Σάλος» στη Ρωσία: Αξιωματικός έκλεψε τις προπέλες από το αντιτορπιλικό που κυβερνούσε

 «Σάλος» στη Ρωσία: Αξιωματικός έκλεψε τις προπέλες από το αντιτορπιλικό που κυβερνούσε

Ένα απίστευτο γεγονός φαίνεται πως έχει σημειωθεί στη Ρωσία, καθώς οι στρατιωτικές αρχές έχουν προχωρήσει σε έρευνα αναφορικά με περιστατικό στο Πολεμικό Ναυτικό της χώρας, με «πρωταγωνιστή» ένα ιστορικό αντιτορπιλικό και τον πρώην κυβερνήτη του. 

Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό σε έρευνα που έχει διενεργήσει, αποκάλυψε ότι πρώην Αξιωματικός έκλεψε τις προπέλες από το αντιτορπιλικό, στο οποίο ήταν κυβερνήτης, αποκομίζοντας τεράστιο οικονομικό κέρδος, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

newsit

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά