Εγκλεισμός μηνών για τους συναδέλφους του ΠΝ

 




Γράφει ο Χρ.Φ.


Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους,


Επειδή είμαστε όλοι συνάδελφοι στις ΕΔ και διακρίσεις δεν κάνουμε σαν μερικούς που ξεχωρίζουν ακόμα σε γενικά πράγματα ότι εσύ είσαι ΕΠΟΠ εγώ είμαι απο Σχολή, μιλώντας με συναδέλφους απο το ΠΝ αρχίσαμε να συμπάσχουμε για τους συναδέλφους μας εμείς του ΣΞ.

Οι συνάδελφοι είναι κλεισμένοι στις φρεγάτες του ΠΝ μήνες τώρα χωρίς να μπορούν να πάρουν ούτε μια άδεια παρόλο που τα Εθνικά είναι σχετικά σε χαμηλή ένταση σε σχέση με άλλους μήνες.
Ο εγκλεισμός έχει φέρει ψυχολογικά στο πλήρωμα που εχει να δει το σπίτι του μήνες.

Βέβαια κάποιοι άλλοι συνάδελφοι , γιατί αυτοί και αν είναι, κοιτάνε τις καρέκλες αυτή την εποχή,  (βλέπε Ενωσεις) ασχολούνται με πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, αγνοώντας τους επίσης συναδέλφους τους.

Καλή Χρονιά λοιπόν.....σε όλους!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά