Εξοπλισμένο με ειδικό ραντάρ το στρατιωτικό φυλάκιο στη ΓαύδοΤο φυλάκιο προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα στη χώρα, τη στιγμή που η Τουρκία έχει προαναγγείλει έρευνες στα ανοικτά της Κρήτης.

Κόντρα στις προκλήσεις της γείτονας χώρας αλλά και για συμβολικούς λόγους, στρατιωτικά φυλάκια τοποθετούνται όπως έχουμε ήδη γράψει, για πρώτη φορά στη Γαύδο αλλά και στους Ωθωνούς. Στόχος, η θωράκιση ακόμα και των πιο μικρών νησιών της επικράτειας.


Στη Γαύδο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, το φυλάκιο θα είναι εξοπλισμένο με ραντάρ που θα ελέγχει σε βάθος 30 χιλιομέτρων την περιοχή. Μάλιστα το φυλάκιο προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα στη χώρα, τη στιγμή που η Τουρκία έχει προαναγγείλει έρευνες στα ανοικτά της Κρήτης.

"Το Δημοτικό Συμβούλιο της Γαύδου, ομόφωνα αποφάσισε να παραχωρήσει, ένα χώρο που υπήρχε διαθέσιμος, ώστε να ιδρυθεί αυτό το φυλάκιο, γιατί αναγνωρίζουν όλοι εδώ στο νησί ότι υπήρχε αυτή η ανάγκη", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό η δήμαρχος της Γαύδου, κ Λίλιαν Στεφανάκη.cretalive.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά