Έφτασαν οι πυροτεχνουργοί του Στρατού στο απορριμματοφόρο
Έφτασαν οι πυροτεχνουργοί του Στρατού στο απορριμματοφόρο ανακύκλωσηςτου Δήμου που είναι ακινητοποιημένο από το μεσημέρι επί των οδών 28ης Οκτωβρίου – Μαυροκορδάτου στο Βόλο, μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού που οπτικά μοιάζει με χειροβομβίδα.

Το κλιμάκιο πυροτεχνουργών άργησε να φτάσει στο σημείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήρθε από το Λιτόχωρο, ενώ αυτή την ώρα αναμένεται στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους, ώστε να εξεταστεί ο μηχανισμός που βρέθηκε από κάδο σκουπιδιών στον κάδο του οχήματος και, αν είναι αληθινός και ενεργός να ακολουθήσει η απομάκρυνση και η εξουδετέρωσή του.

Υπεθυμίζεται ότι στον κάδο του απορριμματοφόρου ξέσπασε μικρής έκτασης φωτιά και όταν οι εργάτες πήγαν να τη σβήσουν αντίκρυσαν ένα αντικείμενο που μοιάζει με χειροβομβίδα. Αμέσως ακινητοποίησαν το όχημα και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που απέκλεισε τον χώρο στα οικοδομικά τετράγωνα περιμετρικά του οχήματος.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά