Β. Ξαναλατος: Αύριο τα ονόματα των εργασιομανών Δκτων και Δντων θα βρίσκονται στους ανωτέρους τους





Όπως αναφερει ο Αντιπρόεδρος Π.Ο.Ε-Υ.ΕΘ.Α και Γενικός Γραμματέας Σ.Δ.Υ.Ν Β. Ξαναλατος:



Μετά και από τις σημερινές σοβαρές καταγγελίες ,θα εισηγηθώ στο Προεδρείο του ΣΔΥΝ, να ζητήσει άμεσα από Διευθυντές και Διοικητές να ενημερωθεί για τα ποσοστά των εργαζομένων που βρίσκονται σε αναστολή ή τηλεργασία σε διάφορες υπηρεσίες και μονάδες του Ναυτικού !
Σε πολλές διευθύνσεις πληροφορούμαι (και δεν έχω παραισθήσεις ) ότι δεν υπάρχει ούτε καν 30% μείωση προσωπικού και μάλιστα έχουμε και περιπτώσεις πιθανών κρουσμάτων που βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης.
Ξεκαθαρίζω σε ότι με αφορά, ότι σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα σε εργαζόμενους όπου η υπηρεσία δεν έχει φροντίσει να υπάρχει έστω ένα ποσοστό εργαζομένων σε αναστολή ή τηλεργασία , θα αναζητηθούν ευθύνες !
Δυστυχώς, για κάποιους, έχει μεγαλύτερη σημασία ο προγραμματισμός των αδειών και η εξάντληση αυτών, παρά η υγεία των εργαζομένων στο ΥΠ.ΕΘ.Α .
Είναι που θα έδιναν εντολές και οδηγίες και θα έλυναν τα προβλήματα .Κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος θέλει "ρεπό" , δεν έχουν καταλάβει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος που γίνονται όλα αυτά , εκτός και το κάνουν επίτηδες για να αποτύχουν τα μέτρα , να αρχίσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας ;;;
Κλείνοντας να υποσχεθώ στους "εργασιομανείς" Δντες και Δκτες, ότι από αύριο τα ονόματά τους θα βρίσκονται στους ανωτέρους τους για να τελειώσει επιτέλους αυτή η φαρσοκωμωδία και να καταλάβουν ότι όταν λέμε "με ευθύνη των Δκτων και Δντων" υπάρχει ευθύνη για ΟΛΑ !!!


Επίσης αναφέρει το εξής:

Σχετικά με το νέο παραμύθι που άκουσα , ότι είναι πολύς ο κόσμος σε κανονικές άδειες και ξεπερνάει ήδη το 50% για αυτό δεν διώχνουμε άλλους, τους απαντώ το εξής:
Να ΜΗΝ δώσετε σε όλους κανονική άδεια τώρα ή αυξήστε το ποσοστό , ας την πάρουν πιο μετά . Δηλαδή ο άλλος που δεν έχει κανονική ή θέλει τις 10 μέρες που έχει να τις πάρει πιο μετά γιατί έχει υποχρεώσεις, είναι υποχρεωμένος να είναι συνεχώς εκτεθειμένος στον κίνδυνο ;;;;
Θα τρελαθούμε τελείως , έτσι έχει κυκλοφορήσει τελικά και ο "εκβιασμός" ότι αν θέλετε να λείψετε τώρα πάρτε κανονικές !!!! Εύγε σας , θα τα δούμε από αύριο όλα αυτά .


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά