Π.Ο.Ε.Σ.: Ευχάριστα νέα - το ΓΕΣ καταβάλλει τόκους

 

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), από την περασμένη εβδομάδα και το Γενικό Επιτελείο Στρατού ξεκίνησε την καταβολή των οφειλόμενων τόκων στις/στους υπηρετούσες/ντες στον Στρατό Ξηράς στρατιωτικούς που επέδειξαν εμπιστοσύνη στην Π.Ο.Ε.Σ. και κατέθεσαν αγωγή αξιώνοντας την καταβολή τους από τα οφειλόμενα και αντισυνταγματικώς κριθέντα αναδρομικά μας.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά μας όταν ανάμεσα στα πρόσωπα στα οποία κατεβλήθησαν οι τόκοι ευρίσκονται και συνάδελφοι που κυνήγησαν και συνεχίζουν και κυνηγούν δικαστικώς της Π.Ο.Ε.Σ.

Εμπιστευτείτε την Ομοσπονδία σας. Ενημερωθείτε από τις Ενώσεις σας.

Η δύναμή μας βρίσκεται στη διαχρονική εμπιστοσύνη σας. Τις επόμενες ημέρες έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις για όλες και όλους σας.

Τα φετινά Χριστούγεννα, αν και σιωπηρά, για όλες και όλους τις/τους στρατιωτικούς θα παραμείνουν φωτεινά, όπως τα Χριστούγεννα του 2018.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά