Άγνοια ή αμέλεια των Γενικών Επιτελείων για την Υγεία των Στελεχών τούς?











Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Πέραν του νομού Αττικής, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στο «μάτι» του φονικού ιού, κι άλλες περιοχές της χώρας παρουσιάζουν έξαρση των κρουσμάτων.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Αττική, είναι πως μόλις σε μια εβδομάδα, από τη Δευτέρα 28/9 έως σήμερα, 5/10, έχουν εντοπιστεί στο λεκανοπέδιο 1499 κρούσματα!

Παρόλο που ο Νομός Αττικής βρίσκεται στο <<κόκκινο>> μαθαίνουμε ότι τα Γ.Ε. συνεχίζουν να καλούν το προσωπικό σε διάφορα σχολεία εντός ή πλησίον του Νομού χωρίς να υπάρχει κάποια προς το παρόν σκέψη να γίνουν Ιντερνετικα τα συγκεκριμένα σχολεία και αργότερα όταν ομαλοποιηθει η κατάσταση να υπάρξει φυσική παρουσία τούς όπου χρειαστεί!!!

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι τα Πανεπιστήμια μπορούν να κάνουν τα μαθήματα με τηλεκπαιδευση.
 Μήπως θα έπρεπε και το ΥΠΕΘΑ να κάνει κάτι ανάλογο και για τα Στελέχη του??? 

Μήπως άθελά τους τα Γενικά Επιτελεία δημιουργήσουν ανθρώπινες υγειονομικές βόμβες με την φυσική παρουσία των στελεχών στα σχολεία??


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά