Τεστ covid πριν την κατάταξη τους για τους νεοεισαχθέντες των Στρατιωτικών σχολών

 







Σε τεστ κορονοιού θα υποβάλλονται οι νέοι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών.

Αυτό αποφασίστηκε και φαίνεται μέσα απο το κάλεσμα για την κατάταξη τους σε αυτές ώστε να μη γίνει διασπορά του ιου σε καμια σχολή.

---

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας Αττικής, την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00, οι εισακτέοι – εισακτέες των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2020 και των τριών (3) Κατευθύνσεων.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης Δοκίμων που επισυνάπτεται.

Επιπρόσθετα, λόγω της υφιστάμενης πανδημίας, πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, κατά την κατάταξη απαιτείται η προσκόμιση PCR COVID test αρνητικό (-), το οποίο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους για κατάταξη. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης Δοκίμων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά