ΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΘ ΕΠΟΠ ΤΗΣ ΕΣΠΕΛ

 






Τα επτά θέματα των ΕΜΘ ΕΠΟΠ της ΕΣΠΕΛ που θα αναδείξουμε με όλες μας τις δυνάμεις...Ο στρατιωτικός της ΕΣΠΕΛ θέλει έργα και πρωτοβουλίες!

Απευθυνόμενοι στους συναδέλφους μέλη της ΕΣΠΕΛ, που προέρχονται από τους θεσμούς ΕΜΘ ΕΠΟΠ, σας ενημερώνουμε για ποιον λόγο ζητούμε την ψήφο σας - για ποιον λόγο θεωρούμε αναγκαίο να έρθετε ΟΛΟΙ να ψηφίσετε και να εκλέξετε την ουσία και τη γνώση:
Προερχόμαστε από τους θεσμούς ΕΜΘ - ΕΠΟΠ. Σεβόμαστε και τιμούμε τους συναδέλφους μας προερχόμενους από σχολές ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ. 
Έχουμε πρόγραμμα και ατζέντα θεμάτων - Έχουμε
αισιοδοξία και διάθεση για έργο. Έχουμε τους συναδέλφους δίπλα μας που γνωρίζουν ποιοί είμαστε  - Δεν έχουμε διαχειριστές sites να μιλούν για εμάς...
Δεν γεννηθήκαμε  συνδικαλιστές αλλά άνθρωποι και ως άνθρωποι αφουγκραζόμαστε τον συνάδελφο μας ΕΜΘ και ΕΠΟΠ στις αγωνίες που τον διακατέχουν και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, αφού προερχόμαστε από την " ίδια κοιλιά προέλευσης".  Παρέα και δυναμικά δεσμευόμαστε στον κάθε ένα ξεχωριστά, κατά γράμμα σε αυτήν την ατζέντα θεμάτων και να είστε βέβαιοι ότι με σωστό προγραμματισμό και ηρεμία θα τα καταφέρουμε: 

1)Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους προελεύσεως ΕΜΘ και κατανοούμε της άδικη παρακράτηση του επιπλέουν 2% για την αναγνώριση ως μετοχικό χρόνο της πρώτης πενταετίας τους .
2) Την άδικη επιστροφή των ενσήμων ΙΚΑ -ΕΤΕΑΜ  και ΕΤΕΑΜ της πρώτης εργασιακής πενταετίας των ΕΜΘ απο το ΙΚΑ προς τα μετοχικά ταμεία και την παρακράτηση τους χωρίς επικουρική  ανταπόδοση μιας και αυτός ήταν ο λόγος που πληρώθηκαν αυτές οι εισφορές.
3)Θα αγωνιστούμε για την είσοδο των συναδέλφων ΕΜΘ στην Β μισθολογική κατηγορία για να υπάρξει δικαίωση έναντι άλλων συναδέλφων ίδιας προελεύσεως οι οποίοι εντάχθηκαν σε αυτή.
3)Να δοθούν πέντε χρόνια στο διπλάσιο και σε αυτούς όπου αποδεδειγμένα λόγω ειδικότητας δεν έχουν χρόνο εκστρατείας ώστε να μπορέσουν να φύγουν με πλήρη σύνταξη.
4)Να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για τους συναδέλφους προελεύσεως ΕΠΟΠ που αφορά τα ηλικία όρια.
Όσοι επιθυμούν να παραμένουν στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων, όχι όμως με το καθεστώς του ΕΟΘ το οποίο θεωρούμε ότι είναι μια προσωπική ομηρία .
5) Προτείνουμε την αλλαγή επίσης του νομοθετικού πλαισίου για πτυχιούχους ΕΜΘ -ΕΠΟΠ ώστε να μπορούν ισότιμα οι συνάδελφοι να στέκονται οικονομικά και ηθικά απέναντι σε συναδέλφους άλλης προελεύσεως.
6)Την είσοδο σε όλα τα στρατιωτικά οικήματα με εισοδηματικά κριτήρια ώστε οι πραγματικά μη έχοντες να έχουν το ευεργετήμα της δωρεάν οικίας.
7)Την κατάθεση προτάσεων για το αμετάθετο στα 25 με 30 έτη και πως μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί με γνώμονα το καλό της πατρίδας.

Συνάδελφοι το συμβόλαιο μας για να επιτύχουμε τους παραπάνω στόχους είναι το ραντεβού μας με την κάλπη, αυτή την Κυριακή.
Πάρτε τον καφέ σας και ελάτε να ψηφίσετε.
Δέκα λεπτά από τον χρόνο σας για την ψήφο - προοπτική για τα καλύτερα στην υπηρεσιακή μας πορεία.

Ας αλλάξουμε σελίδα και ας εκπροσωπηθεί όπως αξίζει ο κάθε Στρατιωτικός της Λάρισας.

Με αλφαβητική σειρά - Οι συνυπογράφοντες της επιστολής και υποψήφιοι για το ΔΣ ΕΣΠΕΛ

Θέος Απόστολος
Κουλιός Απόστολος
Κωστής Ζήσης
Μακρή Παρασκευή
Τσούκας Βίκτωρ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά