Δυναμική παρουσία τεσσάρων αεροπόρων στις εκλογές της ΕΣΠΕΛ











Τέσσερις φρέσκιες, ευχάριστες, άφθαρτες υποψηφιότητες από την Πολεμική Αεροπορία, ενώθηκαν σε μια φωτογραφία εν όψει των εκλογών της ΕΣΠΕΛ, την ερχόμενη Κυριακή 13/9. 

Ο Κωνσταντίνος Γκουμότσιος, ο Αποστόλης Θέος, ο Αποστόλης Κουλιός και ο Βίκτωρας Τσούκας, ένωσαν τις φωνές και τα χαμόγελα τους και θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των μελών της ΕΣΠΕΛ σε μία κρίσιμη ψηφοφορία για το μέλλον τόσο της Ένωσης, όσο και της εκπροσώπησης των στρατιωτικών υπηρετούντων στο νομό. 

Από τον ιστότοπό μας τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και σας μεταφέρουμε το μήνυμα της υποψηφιότητας τους, όπως αυτό περιήλθε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας

Αγαπητοί Συνάδελφοι - μέλη της ΕΣΠΕΛ, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, η Ένωση μας γιορτάζει.

Κάθε εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελεί γιορτή, σημείο αισιοδοξίας και προοπτικής, ότι μια νέα ημέρα, ξημερώνει.

Συμμετέχουμε, για πρώτη φορά, στις εκλογές της ΕΣΠΕΛ, γιατί κουραστήκαμε να διαβάζουμε για παραιτήσεις, αποχωρήσεις, εντάσεις, δημοσιεύσεις, σχόλια και χαρακτηρισμούς που εκπέμπουν εσωστρέφεια. 

Συμμετέχουμε για πρώτη φορά, στις εκλογές της ΕΣΠΕΛ, γιατί απογοητευτήκαμε που ποτέ δεν λάβαμε ένα email από τη σημερινή διοίκηση της ΕΣΠΕΛ για θέματα που ανέδειξε, για πρωτοβουλίες που ανέλαβε, για αποτελέσματα που επέτυχε, αφήνοντας μας στο σκοτάδι, με τη σκέψη ότι τίποτα δεν έχει γίνει πέρα από αποχωρήσεις από Ομοσπονδία σε Ομοσπονδία...

Μέχρι και η πρόσκληση ότι οι εκλογές είναι την Κυριακή 13/9,  δεν έχει περιέλθει στα email πολλών μελών μας, όπως εντόνως ακούγεται!!!!!!!

Σε αυτήν την ημέρα γιορτής είστε όλοι καλεσμένοι. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πληρώνουμε, εδώ και καιρό, τη μηνιαία συνδρομή για την εκπροσώπηση μας 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ επιλέγουμε ποιούς θέλουμε για την εκπροσώπηση και ενημέρωση μας
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πίσω από το παραβάν - και μόνος του ο κάθε ένας με το ψηφοδέλτιο του - σε μυστική ψηφοφορία, εκλέγουμε αυτούς που έχουμε μαζί τους,  μια ζεστή καλημέρα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν επηρεαζόμαστε από όσα  ακούσουμε ή διαβάσουμε που δεν υπογράφονται σε δημόσια θέα.

Τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας γνωριζόμαστε. Μας γνωρίζετε καλά. Σας περιμένουμε να αλλάξουμε παρέα τη σελίδα της ΕΣΠΕΛ. 

Είναι στο χέρι σας!!!!

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας να διαβάσετε το μήνυμα μας.

Οι υπογράφοντες της επιστολής - υποψήφιοι για το ΔΣ ΕΣΠΕΛ ( μέχρι 2 σταυρούς ) με αλφαβητική σειρά:

Γκουμότσιος Κωνσταντίνος
Θέος Απόστολος
Κουλιός Απόστολος
Τσούκας Βίκτωρας
Περιοχή συνημμένων


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά