Πρώτη σειρά μονιμοποιηθέντων στελεχών προελεύσεως ΕΜΘ - Ενημέρωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

      Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

     Η ΠΟΜΕΝΣ σε ότι αφορά την προαγωγή της πρώτης σειράς των συναδέλφων μας προελεύσεως ΕΜΘ της Π.Α., σας υπενθυμίζει τον νόμο περί προαγωγής στον βαθμό του Ανθυποσμηναγού με την κατάληψη των 30 ετών υπηρεσίας και σας ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη κατάσταση πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2020. 

     Σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει περιέλθει στην Ομοσπονδία μας, μετά από σωρεία θεσμικών οχλήσεων από μέρους της ΠΟΜΕΝΣ, το συγκεκριμένο Προεδρικό διάταγμα προαγωγών, βρίσκεται στο τυπογραφείο από 20 Αυγούστου 2020 και αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ τις επόμενες μέρες.

     Καλούμε όποιον έχει απορίες για οποιαδήποτε θέμα, που αφορά το εν ενέργεια προσωπικό, να ερωτά απευθείας τα όργανα διοίκησης της ΠΟΜΕΝΣ παίρνοντας άμεσα και ενυπόγραφα, θεσμικές απαντήσεις.                  

   Η δημόσια έκθεση των θεμάτων και αγωνιών της υπηρεσιακής μας καθημερινότητας μέσω sites, το μόνο που επιφέρει είναι μόνο " κλικς " προς όφελος τους και όχι δικό μας....

     Με τον νόμο περί της θεσμικής μας εκπροσώπησης, η ανάδειξη των θεμάτων και η λύση τους σε συνεργασία με την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, είναι μονόδρομος και λέγεται ΠΟΜΕΝΣ.

  

Για την Εκτελεστική Γραμματεία     

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

  

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά