Στο 401 ΓΣΝ ο Αρχηγός ΓΕΣ – Επισκέφθηκε τους τραυματίες στρατιώτες


Διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος – Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο νεαροί, καμία ανησυχία για την υγεία τους.


Τους δύο τραυματισμένους στρατιώτες από τη Μοίρα Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από εξοστρακισμό σφαίρας, μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου συναδέλφου τους, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (01/09 ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία των δύο οπλιτών δεν συντρέχει κανένα λόγο ανησυχίας, μιας και οι τραυματισμοί τους είναι του ενός στη γάμπα και του άλλου στη φτέρνα.


Υπενθυμίζεται πως οι δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο εκπυρσοκρότησε όπλο στρατιώτη στη ΜΑΛ Ασπροπύργου.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ, επικοινώνησε τόσο με το Διοικητή της Μοίρας καθώς και με το Διευθυντή του 404 ΓΣΝ Αθηνών, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των δύο νεαρών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επίσκεψή του στο 401 ΓΣΝ, ο κ. Λαλούσης ευχήθηκε περαστικά στους δύο νεαρούς και ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς να τον κρατούν συνεχώς ενήμερο για την με την πορεία της υγείας τους.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης έχει διατάξει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

newsbomb
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά