Λάρισα: Θετικοί στον κορωνοϊό στρατιωτικός και ιερέας – Είχαν παρευρεθεί στο γάμο


Ένας ιερέας και ένας 38χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί στην 1η Στρατιά βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.


Αμφότεροι είχαν παρευρεθεί στο γάμο που έγινε στην περιοχή του Αμπελώνα.

Να σημειωθεί πως ο 38χρονος αποτελεί ένα από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα στην ανακοίνωση της Περιφέρειας σχετικά με τον κορωνοϊό.

Ο ιερέας αν και διαμένει στον Αμπελώνα, δεν ανήκει ανήκει στη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ εισήχθη αργά το βράδυ του Σαββάτου στο τμήμα λοιμωδών του ΠΓΝΛ.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νοσηλεύονται 19 άτομα στο Πανεπιστημιακό (15 στο Λοιμωδών, 3 στη ΜΕΘ και ένα νοσηλεύεται στον 4ο όροφο – σ.σ. στον οποίο άνοιξαν 16 νέες κλίνες για κορωνοϊό).

onlarissa
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά