Τη βοήθεια του ΥΠΕΘΑ ζητούν οι στρατιωτικοί που βρίσκονται σε επιφυλακή





Σύμφωνα με πληροφορίες διασταυρωμένες οι οποίες έχουν φτάσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας μας, από οικογένειες Στρατιωτικών, υπάρχουν πολλοί Στρατιωτικοί οι οποίοι διαμένουν από την προηγούμενη εβδομάδα ή σε συναδέλφους (οι τυχεροί) ή σε ξενοδοχεία ή στα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργήθηκε με την ανάκληση αδειών λόγω των γνωστών γεγονότων με την Τουρκία. 
Ο μήνας της Παναγίας ,Αύγουστος, είναι γνωστός και για τον μήνα των μεταθέσεων του Ε.Σ.. Έτσι και αυτόν τον Αύγουστο θα γινόταν η υλοποίηση των μεταθέσεων αν δεν γινόταν τα γνωστά γεγονότα!!!Με την ανάκληση αδειών γύρισαν και στελέχη τα οποία είχαν πάρει άδεια μαζί με το Φύλλο Πορείας, για να παρουσιαστούν στην νέα τους Μονάδα, πίσω στην παλιά τους μονάδα. 

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν αυτή την στιγμή και αναγκάζονται να μένουν ή σε συναδέλφους όπως γράψαμε και πιο πάνω ή στην χειρότερη και μέσα στα ίδια τους τα αυτοκίνητα διότι έχουν ξενοικιάσει τις κατοικίες που διέμεναν. 

Κάποιοι επειδή πρόλαβαν και πήγαν στις νέες τους μονάδες αναγκάζονται και διαμένουν με τις οικογένειες του σε ξενοδοχεία διότι τα σπίτια τα οποία έχουν νοικιάσει δεν ξενοικιάστηκαν ακόμη λόγω μη πραγματοποίησης των υπόλοιπων μεταθέσεων. 

Αυτά τα στελέχη μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές με έναν πρόχειρο υπολογισμό έχουν πληρώσει 240 ευρώ το λιγότερο σε ξενοδοχείο και εάν συνεχιστεί μέχρι της 23 Αύγουστου που λήγει η NAVTEX θα έχουν περάσει τον μισό μήνα στο ξενοδοχείο και θεωρητικά κάποιοι θα αναγκαστούν να ζητήσουν και δανεικά. 

Άραγε θα υπάρξει κάποια ενέργεια από το Υ.Π. Ε.Θ.Α., ώστε να δοθεί κάποιο μέρος έστω από τα χρήματα αυτά , ή δεν θα γίνει καμιά ενεργεία επειδή δεν εμπλέκεται το πολίτικο προσωπικό του Υπουργειου? 
Ευελπιστούμε όλοι μας στην κατανόηση του οικονομικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί αυτή την στιγμή σε πολλές οικογένειες Στρατιωτικών.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά