Η ΠΟΜΕΝΣ για την συμμετοχή των ΕΔ στα προαναχωρησιακά κέντρα μεταναστών

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, την 18η Ιουνίου 2020, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στα Γραφεία της Ομοσπονδίας με τον Υποδιοικητή Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σπυρίδων Χαγκαμπιμάνα.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν τον κ. Υποδιοικητή για την πάγια θέση της ΠΟΜΕΝΣ που αφορά την απαγκίστρωση των συναδέλφων από τα προαναχωρησιακά κέντρα μεταναστών, τα προβλήματα που υπάρχουν στην εκτέλεση των υπηρεσιών στα συγκεκριμένα κέντρα (άοπλη υπηρεσία, χωρίς κανόνες εμπλοκής, καθηκοντολόγιο κλπ) και τις αδικίες που υφίστανται τα στελέχη των ΕΔ σε σχέση με τους άλλους εργαζόμενους στην μη πρόβλεψη αποζημίωσης των υπηρεσιών και την μη χορήγηση επιδομάτων (υγειονομικό προσωπικό).
Ο κ. Υποδιοικητής από τη μεριά του, κατέγραψε τα ζητήματα που αναφέρθηκαν-συζητήθηκαν και υποσχέθηκε  να τα μεταφέρει στην Ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες διεργασίες για την σταδιακή επίλυσή τους.   
Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας καθόσον και ο Υποδιοικητής είναι και ο ίδιος στρατιωτικός.
Δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση για τακτική επικοινωνία και συναντήσεις, με ανάλογες κοινές πρωτοβουλίες για το καλό όλων των στρατιωτικών.      
Η ΠΟΜΕΝΣ συνεχίζει απρόσκοπτα και με συνέπεια το έργο της, αφήνοντας στο περιθώριο, όλους εκείνους που επιζητούν την προσωπική τους προβολή και την κομματικοποίηση, δυναμιτίζοντας  το κλίμα στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά