Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου επέκτασης του φράχτη στον Έβρο


Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου επέκτασης του φράχτη στον ΈβροΥπεγράφη την περασμένη Δευτέρα στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σύμβαση παροχής υπηρεσιών συμβούλου για την υποβοήθηση του Τμήματος Κτιριολογικής Υποδομής της Δ/νσης Τεχνικής Υποστήριξης/ Α.Ε.Α. στην εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών και Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή νέου, αναβάθμιση – επισκευή υφιστάμενου Τεχνητού Εμποδίου και συνοδών έργων κατά μήκος της οριογραμμής της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου στην Π.Ε. Έβρου».
Η συνδρομή της τεχνικής εταιρείας αφορά στις ακόλουθες υπηρεσίες:
α)Υποβοήθηση της ΕΛ.ΑΣ στον καθορισμό των απαιτούμενων μελετών για την υλοποίηση του έργου.
β)Τυπικές λύσεις επισκευών στον υφιστάμενο φράκτη περιοχής Καστανιάς και διάταξη ανύψωσής του.
γ)Μελέτη νέου φράκτη σε περιοχές συνολικού μήκους 30km περίπου.
δ)Σύνταξη τεχνικής περιγραφής, προμέτρησης και προϋπολογισμού οικοδομικών επισκευών σε υφιστάμενες στρατιωτικές εγκαταστάσεις παρακολούθησης του τεχνητού εμποδίου.
ε)Τυπικές μελέτες παρατηρητηρίων φυλακίων κτλ. επιτήρησης του τεχνητού εμποδίου.
Η συμβατική διάρκεια για την παροχή των υπηρεσιών ορίζονται οι 30 ημερολογιακές μέρες από την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης, ύψους 169.880ευρώ.
Προηγουμένως η ΕΛ.ΑΣ είχε υπογράψει σύμβαση με δικηγορική εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών νομικού συμβούλου της Δ/νσης Τεχνικής Υποστήριξης του αρχηγείου στην κατάρτιση των απαιτούμενων Τευχών Δημοπράτησης και την συμβασιοποίηση του έργου επέκτασης του φράχτη.
Η νομική υποστήριξη της αρμόδιας διεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ κατά την εκτέλεση της σύμβασης αφορά σε χρονικό διάστημα μέχρι την παραλαβή του έργου (προσωρινή ή οριστική) και πάντως μέχρι την 31.12.2020.
Όπως όλα δέιχνουν προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση  του έργου επέκτασης του φράχτη στον Έβρο κατά 30 χιλιόμετρα, ώστε να «θωρακιστούν» τα ελληνικά σύνορα.
Πηγή: πρώτο θέμα
e-evros
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά