Τον Δήμαρχο Ελασσόνας επισκέφτηκε ο Διοικητής της 361 ΠΑΠ
Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκε ο Διοικητής της 361 ΠΑΠ Ελασσόνας Αντισυνταγματάρχης ΥΠ Ευ. Σαλαμπάσης, για να τον ενημερώσει για την μετακίνησή του στην 1η Στρατιά και να του επιδώσει αναμνηστικό δώρο.

Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Δημάρχου Ελασσόνας το δήμο για την άριστη συνεργασία και δεσμεύτηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί από τη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει.
Ο κ. Γάτσας τόνισε στον κ. Σαλαμπάση ότι η συνεργασία του Δήμου με όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΠ ήταν εξαιρετικά καλή, ευχήθηκε στον διοικητή ευδόκιμη θητεία στη νέα του θέση στην 1η Στρατιά και επεσήμανε ότι η ΠΑΠ Ελασσόνας έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία και οικονομία, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί ένα ευαίσθητο σημείο της περιοχής που χρειάζεται υπεύθυνη και σοβαρή διοίκηση, όπως αυτή του κ. Σαλαμπάση.

larissanet
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά