Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας


Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας




Θλίψη στο χωριό του άτυχου πιλότου. Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον πιλότο. 

Ο επίλογος της τραγωδίας που συγκλόνισε την Κρήτη με τον άδικο χαμό του 33χρονου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανώλη Γαρεφαλάκη, θα γραφτεί σήμερα το απόγευμα στο Καστέλι Πεδιάδος.
Όπως αναφέρει το e-kriti.gr, η σημαία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία κυματίζει μεσίστια από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση για τον 33χρονο Σμηναγό που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.
Ο 33χρονος Σμηναγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε βαρύτατα και άφησε την τελευταία του πνοή.
newpost
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά